AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın kapandığını görmek

Kahve falında arkadaşın kapandığını görmek

Kahve falında arkadaşın kapandığını görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın kapandığını gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen belli konularda fikir sahibi olmaya, bilgi edinmeye veya haber almaya devam ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kapandığını görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın kapandığını görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kapanmış görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşımın kapandığını görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık olan birinin kapandığını görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında ayağa kapanmak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bol para kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir