AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kapanmış görmek

Kahve falında arkadaşını kapanmış görmek

Kahve falında arkadaşını kapanmış görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını kapanmış gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Kahve falında arkadaşını kapanmış görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın kapandığını görmek can sıkıntısının geçeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının kapandığını görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşımın kapandığını görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek kalabalıktan uzak olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kapandığını görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapandığı görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin kapandığını görmek yalnız kalmak isteyeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir