AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi burnunu görmek

Kahve falında kendi burnunu görmek

Kahve falında kendi burnunu görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına yorulur.

Kahve falında kendi burnunu gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek mutluluğunun daim olacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu küçük görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında burnu akmak kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında burnu kanamak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunun yok olduğunu görmek emeklerinin boşa gideceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunun büyük olduğunu görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun burnunu silmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında burnunun kanamasını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir