AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu küçük görmek

Kahve falında burnunu küçük görmek

Kahve falında burnunu küçük görmek rakiplerinin üzüleceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bunu da herkese ilan edeceğine yorulur.

Kahve falında burnunu küçük gördüyseniz:

  • Kendinizi her anlamda geliştirebilir, yeni yerler görebilir veya ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Kahve falında burnunu küçük görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin burnunu görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının burnunu ısırmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında burnundan petek çıkarmak zorluklarının biteceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının burnunun kanadığını görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, kendisine uğur getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunun kanaması görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunun yara olduğunu görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine alamet eder.

Kahve falında burnun yara olduğunu görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir