AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun yok olduğunu görmek

Kahve falında burnunun yok olduğunu görmek

Kahve falında burnunun yok olduğunu görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunun yok olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilerden uzak durun.

Kahve falında burnunun yok olduğunu görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında eli yok görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayın yok olduğunu görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenin yok olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yok etmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın yok olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokus cikamamak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın yok olduğunu görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir