AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun burnunu silmek

Kahve falında çocuğun burnunu silmek

Kahve falında çocuğun burnunu silmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kafa dağıtacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun burnunu silmek gördüyseniz:

  • Lüzumsuz olaylar birbirini izleyebilir.

Kahve falında çocuğun burnunu silmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mendile burnunu silmek malının, parasının ve makamının artacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin burnunu silmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında mendille burnunu silmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının burnunu silmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında burnunu silmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin burnunu silmek zararların üst üste geleceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunu sildiğini görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir