AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun kanamasını görmek

Kahve falında burnunun kanamasını görmek

Kahve falında burnunun kanamasını görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, iyileşme göstereceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yeteneklerini geliştirmeye, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Kahve falında burnunun kanamasını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin esprileri, boşboğazlıkları ya da kritikleri imajınıza sizi incitebilir veya zor durumda bırakabilir.

Kahve falında burnunu kanarken görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine alamet eder.

Kahve falında burnunun kanamasını görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunu kanamasını görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının burnunun kanaması görmek maddi gücünün yerine geleceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnun kanamasını görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında dil kanaması görmek kazancının da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında hamileyken kanama olduğunu görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanama geçirdiğini görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir