AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bıyığını görmek

Kahve falında kendi bıyığını görmek

Kahve falında kendi bıyığını görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi bıyığını gördüyseniz:

  • Ciddi bir erkekle tanışabilirsiniz.Bu kişi sizi çok arzuladığnız mutluluk duygularını tattırabilir.

Kahve falında bıyıklarını kesmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makasla bıyık kesmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında sakal ve bıyık görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi bıyığını kesmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini bıyıklı görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde bıyık görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi bıyıklı görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir