AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıklarını kesmek

Kahve falında bıyıklarını kesmek

Kahve falında bıyıklarını kesmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, farklı şeyler deneyeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıklarını kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için harcama yapma yolunu da seçebilirsiniz.

Kahve falında bıyık sakal kesmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bıyığını kesmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek istenen herşeye kavuşulacağına, çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi bıyığını kesmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, rakiplerin başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sakal bıyık kesmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında bıyıklarını kesmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına yorulur.

Kahve falında makasla bıyık kesmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, enerjisini toplayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir