AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde bıyık görmek

Kahve falında yüzünde bıyık görmek

Kahve falında yüzünde bıyık görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, parasal krizler yaşanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde bıyık gördüyseniz:

  • Size söylenecek şeylerden çok yararlanabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde bıyık görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalettir.

Kahve falında bıyık kestirmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağdayla bıyık almak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı bıyıklı bebek görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bıyık traşı olmak ilim ve irfan sahibi olunacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında bıyıkları uzamış görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıyık uzaması görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Kahve falında bıyık kıllarının almak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir