AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bıyığını kesmek

Kahve falında kendi bıyığını kesmek

Kahve falında kendi bıyığını kesmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, yollarının açılacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi bıyığını kesmek gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kendi bıyığını kesmek dara düşeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bıyığını kesmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıklarını kesmek yanlış işler yapacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında sakal ve bıyık kesmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında makasla bıyık kesmek işindeki verimliliğin düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bıyık sakal kesmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal bıyık kesmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir