AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık kesildiğini görmek

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, iş değişikliğine gidileceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyık kesildiğini gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor.

Kahve falında bıyık kesilmesi görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıyığının kesildiğini görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyığın kesildiğini görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayanın bıyık görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının bıyıklı olduğunu görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına inanılır.

Kahve falında sevgilini bıyıklı görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyıklı adam görmek dertleri biteceğine, ticarete adım atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir