AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı yara görmek

Kahve falında ayağı yara görmek

Kahve falında ayağı yara görmek umutlanacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, ele güne muhtaç olacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ayağı yara gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Kahve falında başkasının ayağında yara görmek kazancın devamlı olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakların yara olduğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını yara görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının yara olduğunu görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında yara görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine yorulur.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, mesleğinde atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında ayağı yara görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, malvarlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları yara görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir