AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını yara görmek

Kahve falında ayağını yara görmek

Kahve falında ayağını yara görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, kendisine uğur getireceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına tabir olunur.

Kahve falında ayağını yara gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar netleşmemiş ya da iniş çıkışlı seyir izleyen muhtelif ilişkiler netliğe kavuşabilir.

Kahve falında birinin ayağından yaralandığını görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağında yara görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işarettir.

Kahve falında ayakda yara görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarin yara görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında yara görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarının yara olduğunu görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakların yara olduğunu görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarda yara görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir