AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının yara olduğunu görmek

Kahve falında ayaklarının yara olduğunu görmek

Kahve falında ayaklarının yara olduğunu görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarının yara olduğunu gördüyseniz:

  • En az sizin kadar, size verebileceği şeyleri olan bir iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında ayağında yara görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, büyük kayıplara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğinde yara görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklarında yara görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağın yara olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ayak üstünde yara görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına yorulur.

Kahve falında ayak altında yara görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, nasiplerini alacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tırnağında yara görmek umutsuzluk yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir