AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi amirini görmek

Kahve falında kendi amirini görmek

Kahve falında kendi amirini görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, adını aklamayı başaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, zararın telafi edileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında kendi amirini gördüyseniz:

  • İş yaşamında yeni başlayabilecek yurt dışı bağlantılarının size büyük bir katkısı olacak.

Kahve falında amirle konuşmak parasal kaygılardan kurtulacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında iş amirini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında işyerindeki amirini görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amir müdür görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis amiri görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi amirini görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında amirden azar işitmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında kurum amirini görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir