AnaSayfa / Genel / Kahve falında amir müdür görmek

Kahve falında amir müdür görmek

Kahve falında amir müdür görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza işarettir.

Kahve falında amir müdür gördüyseniz:

  • Gerçekler üzerinde oynayarak kendi haklılığınızı ispat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında müdür amir görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında amir müdür görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında emniyet amiri görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında amir olmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis amiri görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında üst amirini görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında amir konuşmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında amirle konuşmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir