AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemik kaynatmak

Kahve falında kemik kaynatmak

Kahve falında kemik kaynatmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına işaret eder.

Kahve falında kemik kaynatmak gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kemikli et kaynatmak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kemik kaynatmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulur.

Kahve falında ölü kemiği yemek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında burun kemiği görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kemiklerinin kırıldığını görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasının kemiklerini görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında kemikleri kırılmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş kemik görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir