AnaSayfa / Genel / Kahve falında etsiz kemik görmek

Kahve falında etsiz kemik görmek

Kahve falında etsiz kemik görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, dileklerinin de kabul olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etsiz kemik gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sağlamadan önce, karşı tarafın istediği şeylere gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmalısınız.

Kahve falında kemikli et yemek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kemikli et pişirmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına işarettir.

Kahve falında çiğ kemikli et görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında etli kemik görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına yorulur.

Kahve falında eti kemikten ayırmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında kemikten et sıyırmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eti kemiğinden ayırmak huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir