AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemik yalamak

Kahve falında kemik yalamak

Kahve falında kemik yalamak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kemik yalamak gördüyseniz:

  • Sana yardım etmek isteyen dostların uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında kemik yalamak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak yalamak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini yalamak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın uzvu yalamak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulak yalamak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet eder.

Kahve falında köpek yaladığını görmek kısmetlerin artacağına, işlerin düzgün gideceğine alamet eder.

Kahve falında kadın yalamak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında eli yalamak sevdikleri ile kavuşacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir