AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın yalamak

Kahve falında kadın yalamak

Kahve falında kadın yalamak neşeyi ve sağlığı bulacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, gelirinin artacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kadın yalamak gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin yardımı, çok kısa bir süre içinde size çok gerekli olabilir.

Kahve falında kadın ayağı yalamak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine işaret eder.

Kahve falında kadın memesi yalamak bir toplulukla beraber hareket edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın uzvu yalamak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında kadın yalamak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kadının organını yalamak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalettir.

Kahve falında kadını yalamak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kadın organı yalamak falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir