AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın kel olduğunu görmek

Kahve falında kafanın kel olduğunu görmek

Kahve falında kafanın kel olduğunu görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, parasının ve makamının artacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kafanın kel olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda en iyisinin olmasını dilemek yerine, araştırmacı olmanızda fayda var.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına yorulur.

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında kafayı kel görmek onunla yeniden kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel kafalı adam görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında kafanı kel görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir