AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında kel bir insanı saçlı görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, attığı her adımı düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kel yapmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kel erkeği saçlı görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları kel görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında kel saç görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine delalettir.

Kahve falında keli saçlı görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir