AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasını kel görmek

Kahve falında kafasını kel görmek

Kahve falında kafasını kel görmek büyük bir başarının elde edileceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, maddi anlamda güçleneceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasını kel gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kel kafa öpmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kel kafalı adam görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafanın kel olduğunu görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kafanı kel görmek yüksek moralli olacağına, sermaye kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasi kel görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir