AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçelenmiş görmek

Kahve falında kelepçelenmiş görmek

Kahve falında kelepçelenmiş görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kelepçelenmiş gördüyseniz:

  • Devamında onların da aynı şekilde karşılık verdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına delalettir.

Kahve falında altın kelepçe takmak sıhhat ve huzur bulacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelepçeyi çıkarmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işarettir.

Kahve falında elinde kelepçe görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis kelepçesi görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini kelepçeli görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir