AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçeyi çıkarmak

Kahve falında kelepçeyi çıkarmak

Kahve falında kelepçeyi çıkarmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, doğruluğu bulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kelepçeyi çıkarmak gördüyseniz:

  • Sabrınız azaldığında öfkenizin artmasını engelleyemiyorsunuz.

Kahve falında kelepçeyi çıkarmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kelepçe çıkarmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta kelepçe görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında polis ve kelepçe görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kelepçe taktığını görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kelepçelendiğini görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle kelepçelenmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir