AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kelepçe takmak

Kahve falında altın kelepçe takmak

Kahve falında altın kelepçe takmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, insanlardan uzaklaşacağına, önünün açık olacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında altın kelepçe takmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birisine kelepçe takmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelepçe takmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında koluna kelepçe takmak gerçeklere yüz çevrileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine kelepçe takmak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye delalettir.

Kahve falında başkasına kelepçe takmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında altın kelepçe görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelepçeli altın bilezik görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir