AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçe anahtarı görmek

Kahve falında kelepçe anahtarı görmek

Kahve falında kelepçe anahtarı görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelepçe anahtarı gördüyseniz:

  • Arada bir onları dürtmeniz iyi olabilir.

Kahve falında kelepçe anahtarı görmek rahatsızlıkların son bulacağına, borçların biteceğine delalet eder.

Kahve falında birini elleri kelepçeli görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, hem çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında elleri kelepçelenmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kelepçeli olmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasında kelepçe görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir