AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında kelepçe görmek

Kahve falında başkasında kelepçe görmek

Kahve falında başkasında kelepçe görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasında kelepçe gördüyseniz:

  • Masa üzerinde veya sözde kuvvetli görünen ya da isteksiz veya belli belirsiz planlar yapmak yerine, yol haritanızı hazırlarken ya da oyun planınızı kurarken en ince detaya kadar hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında babasını kelepçeli görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kelepçeli görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında polis kelepçesi görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kazancın yarı yarıya artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini kelepçeli görmek güzel günlerin sona ereceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü kelepçeli görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında eli kelepçeli görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, adım atarken çok zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kelepçeden kurtulmak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına inanılır.

Kahve falında kelepçeli mahkum görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir