AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek yutmak

Kahve falında kelebek yutmak

Kahve falında kelebek yutmak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında kelebek yutmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Kahve falında kelebek yutmak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kedi yutmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında kaşık yutmak hayatından çıkaracağına, geleceğinin parlak olacağına işaret eder.

Kahve falında sinek yutmak sorunlu bir hayat yaşayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tel yutmak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında uyuşturucu hap yutmak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında elmas yutmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında hamam böceği yutmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir