AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık yutmak

Kahve falında kaşık yutmak

Kahve falında kaşık yutmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, ruh sağlığının bozulacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanenizde bolluk olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık yutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle girişeceğiniz ilişkiler veya iş birlikleri daha iyi bir geleceğe adım atmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kaşık yutmak mutluluğa ve neşeye, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çay kaşığı yutmak her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında kalem yutmak yarardan çok zarar getireceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz yutmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri yutmak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz suyu yutmak iş sahibi olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dili yutmak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarı yutmak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir