AnaSayfa / Genel / Kahve falında elmas yutmak

Kahve falında elmas yutmak

Kahve falında elmas yutmak kişinin geri planda kalacağına, insanları sakinleştireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çirkin bir iş yapmaya, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elmas yutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Kahve falında elmas yutmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elmas bulmak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında işlenmemiş elmas görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elmas yüzük görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük elmas bulmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hasta ise bakacağına inanılır.

Kahve falında elmas madeni görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında elmas yüzük almak çok kötü günler geçirileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında elmas inci görmek iyi kısmetleri olacağına, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir