AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel yutmak

Kahve falında tel yutmak

Kahve falında tel yutmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tel yutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkileniyorsunuz, yeterince değerlendirme yapamazsanız size zarar gelebilir.

Kahve falında saç teli yutmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tel yutmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kendi dişini yutmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında düğme yutmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makas yutmak önünün açık olacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta yutmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare yutmak müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kıl yutmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir