AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam böceği yutmak

Kahve falında hamam böceği yutmak

Kahve falında hamam böceği yutmak emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği yutmak gördüyseniz:

  • Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında hamam böceği yutmak fesat kimselerin çıkacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına yorulur.

Kahve falında böcek yutmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, düzenin bozulacağına inanılır.

Kahve falında uğur böceği yutmak Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bahtının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında yavru hamam böceği görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine alamet eder.

Kahve falında hamam böceği yumurtası görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, eğlenceli günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah hamam böceği görmek rahata kavuşmaya, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü hamam böceği görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böcek öldürmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, evdeki nimetin çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir