AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek yutmak

Kahve falında sinek yutmak

Kahve falında sinek yutmak kalp kırıklığı yaşanacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında sinek yutmak gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında sinek yutmak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz suyu yutmak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında bardak yutmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı işaret eder.

Kahve falında tesbih yutmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karınca yutmak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tükürük yutmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon yutmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında lağım yutmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir