AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuşturucu hap yutmak

Kahve falında uyuşturucu hap yutmak

Kahve falında uyuşturucu hap yutmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyuşturucu hap yutmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Kahve falında uyuşturucu hap yutmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, büyük borçlara girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hapı yutmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz hap yutmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapse cezası almak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hap içip zehirlenmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında hapse girmek çıkmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına tabir olunur.

Kahve falında hap yutamamak bazı sırların açığa çıkacağına, huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ev hapsi görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir