AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yutmak

Kahve falında kedi yutmak

Kahve falında kedi yutmak üzüleceğine ve kırılacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, düşmanlıkların biteceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi yutmak gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Kahve falında kedi tüyü yutmak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kedi yutmak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi kılı yutmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında saç teli yutmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında köpek tüyü yutmak güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine tabir olunur.

Kahve falında balgam yutmak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde su yutmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir