AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel olduğunu görmek

Kahve falında kel olduğunu görmek

Kahve falında kel olduğunu görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, geçiminin yerinde olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kel olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkması muhtemel fırsatlar için zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir bayanı kel görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kendi kafanı kel görmek kulluk derecesinin artmasına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine delalettir.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kel olduğunu görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, planların aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında keli saçlı görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başı kel görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, emrinde insan çalıştıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir