AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının yarısını kel görmek

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek herkesin şaşırtılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, borçların sonlandırılacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasının yarısını kel gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında yarı kel kalmak hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, ümitlerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini yarı kel görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek yaptığı işten çıkarılacağına, tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasının yarıldığını görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir