AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı kel görmek

Kahve falında kafayı kel görmek

Kahve falında kafayı kel görmek insanlara yardım edeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, istediği başarıyı göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafayı kel gördüyseniz:

  • Dengesizliklerin nedenlerini bir an önce tespit etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kafasi kel görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalettir.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine yorulur.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek çok daha iyi günler göreceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine delalettir.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafanı kel görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kafasını kel görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir