AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanı kel görmek

Kahve falında kafanı kel görmek

Kahve falında kafanı kel görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında kafanı kel gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafayı kel görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek karşılığını bulacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulur.

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek rahat geçinerek yaşayacağına, verimin her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında kafasını kel görmek hep yerinde sayacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasi kel görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir