AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın yarısını kel görmek

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafanın yarısını kel gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerlere gidebilir veya sizi heyecanlandıran yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini yarı kel görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında yarı kel kalmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına delalettir.

Kahve falında birinin kafasının yarıldığını görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir