AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kafasını kel görmek

Kahve falında kendi kafasını kel görmek

Kahve falında kendi kafasını kel görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, kısmetinin hep açık olacağına inanılır.

Kahve falında kendi kafasını kel gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalettir.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek donatacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasi kel görmek tüm özlemini gidereceğine, haksızlık yapmayacağına yorulur.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek önünün kapanacağına, yeni şeyler keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında kafanın kel olduğunu görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kafanı kel görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına inanılır.

Kahve falında kafasını kel görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir