AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının kel olduğunu görmek

Kahve falında kadının kel olduğunu görmek

Kahve falında kadının kel olduğunu görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kazancın artacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında kadının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişte sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konu tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kadının kel olduğunu görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını kel görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını kel görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Kahve falında kel kadın görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kel bir kadın görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeği kel görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kel adamı saçlı görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet eder.

Kahve falında bir bayanı kel görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir