AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı kel görmek

Kahve falında bir insanı kel görmek

Kahve falında bir insanı kel görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanı kel gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza ya da yaratıcı projelere yatırım yapmanız gerekebilir.

Kahve falında kel insan görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel insanı saçlı görmek önünü açacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanı kel görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kel bir insanı saçlı görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafanın kel olduğunu görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kel biriyle evlenmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, itibarını zedeleyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçların kel olduğunu görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında kel birini uzun saçlı görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir