AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel bir kadın görmek

Kahve falında kel bir kadın görmek

Kahve falında kel bir kadın görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kel bir kadın gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin olası potansiyeli üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında bir kadını kel görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında kel bir kadın görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının kel olduğunu görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında kadını kel görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalettir.

Kahve falında kel kadın görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasını kel görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, cesaretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kel erkek görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir