AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını kel görmek

Kahve falında bir kadını kel görmek

Kahve falında bir kadını kel görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadını kel gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizinle ilgisi olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da moralinizi bozmanız mümkündür.

Kahve falında bir kadını kel görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kel kadın görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işarettir.

Kahve falında kadını kel görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında kadının kel olduğunu görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına delalettir.

Kahve falında kel bir kadın görmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kel görmek aile hayatında sevinileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kel adamlar görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kel olduğunu görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir