AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel doktor görmek

Kahve falında kel doktor görmek

Kahve falında kel doktor görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kel doktor gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında kel doktor görmek makamının yükseleceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kel görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını kel görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kel görünmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında kel bir kadın görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek düzeninin yıkılmayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının kel olduğunu görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında babasını kel görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, istediği oranda da eğleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir