AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını kel görmek

Kahve falında babasını kel görmek

Kahve falında babasını kel görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında babasını kel gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında babasını kel görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı kel görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasi kel görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kederleneceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kel cüce görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşı kel görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kel birinin saçlı görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini kel görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir