AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kel görmek

Kahve falında birini kel görmek

Kahve falında birini kel görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Kahve falında birini kel gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Kahve falında kel görünmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Kahve falında başının kel olduğunu görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü kel görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç dökülüp kel kalmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında saç dökülmesi kel kalmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kel karpuz görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kel erkek görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hasretlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başını kel görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir